Menü Bezárás

Rólunk

BEMUTATKOZÁS

Tisztelettel köszöntöm a látogatót. Nevem László Szilárd, a Szili-Trans Kft. tulajdonosa. Cégem honlapján néhány szóval bemutatom vállalkozásom történetét.

Gyerekkorom óta a szállítás és a kamionok részét képezték az életemnek. Ennek természetes velejárója volt a szállítóeszközök iránti nem szűnő rajongás. Iskolai tanulmányaimat is ez irányba folytattam.

Már az első munkába állásomkor gépkocsivezető lettem és az ottani tapasztalataimat a későbbiekben egy nemzetközi fuvarozó cégnél gyarapítottam. Ezt az időszakot a kötelező sorkatonai szolgálat szakította meg, ahol szintén sofőrként szolgáltam.

Törekvésem a tökéletességre és a pontosságra arra késztetett, hogy saját fuvarozó vállalkozást indítsak, amelyben legnagyobb odaadással próbáltam kiszolgálni megbízóimat.
Kezdetben egy 7,5 t-ás teherautóval végeztem a különböző szállításokat, a költöztetéstől a hosszabb nyugat európai utakig, valamint a balkáni országokba.

Hűséges ügyfeleimnek köszönhetően mára már több, 15 és 40 tonna közötti össztömegű kamionnal végzünk import – export, valamint belföldi tevékenységet, amelyekkel a kisebb gyűjtő részfuvaroktól a 24 tonnás, illetve nagy térfogatú egész rakományokig van megoldásunk. Főként Románia és közép, illetve nyugat európai viszonylatban szolgáljuk ki megbízóinkat, pontosan és megbízhatóan, személyre szabott árakkal.