Meniu Închide

Despre noi

DESPRE NOI

Salut vizitatorii cu respect. Mă numesc László Szilárd, şi sunt proprietarul firmei Szili-Trans S.R.L. Vă voi prezenta în câteva cuvinte istoria companiei mele.

Încă din copilărie, transportul şi camioanele au făcut parte din viaţa mea, ca consecinţă am simţit o atracţie irezistibilă faţă de mijloacele de transport. Din această cauză, mi-am continuat şi studiile mele în acest sens.

Mi-am început cariera ca şofer, iar experienţele dobândite acolo l-am fructificat la o companie de transport internaţional. Această perioadă a fost întreruptă de serviciu militar obligatoriu unde am servit tot în calitate de şofer.

 

Ambiţia mea pentru perfecţiune şi precizie m-a făcut să înfiinţez propria companie de transport, în care am încercat să servesc clienţii mei cu cel mai mare devotament.

La început am efectuat diferite transporturi cu un camion de 7,5 tone de la mutări până la transporturi mai lungi în Europa de Vest precum şi în ţările balcanice. Datorită clienţilor noştri fideli, azi facem importuri şi exporturi, precum şi activităţi interne cu camioane cu prelată având o greutate totală de 40 tone, ajutorul cărora avem soluţii de la transporturi mai mici şi grupaje până la transporturi totale de 24t şi cu volum mare (mega).

Încercăm să ne servim clienţii în principal din România-Ungaria, cu precizie şi preţuri personalizate.